(Brumunddal - Tangmoen 5-0)
Tangmoen parkerte bussen fra første minutt på Sveum lørdag, og gikk ut defensivt. Det hjalp ikke mot et Dala-lag som var ute etter å punktere kampen tidlig. Akkurat det ble ikke noe problem for brumunddølene. Etter 13 minutter tok Dala ledelsen da Fredrik Haave Andersen fant Andreas Løseth Johansen på bakre stolpe, som satte ballen i mål. Nå var Dala på hugget, for bare to minutter senere ble ledelsen økt til 2-0, da Jonathan Helmersen headet ballen i nettet.
Enveiskjøring
Tangmoen var totalt sjanseløse da de gjestet Sveum, og det virket som de visste det på forhånd. I første omgang var det totalt enveiskjøring, og Dala kunne scoret mye mer. Etter 26 minutter kom dagens fineste angrep på Sveum. Christoffer Heier Solbakken spiller opp på Løseth Johansen som finner Solbakken igjen, og den tidligere Sundet-spilleren bredsider ballen i mål. Brumunddal skulle få et til før pause, og det var det Løseth Johansen som sto før. Spissen fikk to muligheter, og scoret på returen fra keeper etter flott forarbeid av Jesper Sørum Johansen.
Øker ledelsen
Brumunddal bremset kraftig på tempoet i andre omgang, men Tangmoen hadde fortsatt mer enn nok med å forsvare seg. Med flere store muligheter burde Dala økt ledelsen, men det var ikke før innbytter Øystein Stai satte fart langs venstresiden, trakk innover i banen og rundet keeper på majestetisk vis før han satte ballen i det tomme buret. Dala tok med det sin sjette seier på rad og troner fortsatt på tabelltopp i Bondeligaen med 29 poeng på 12 kamper. Kolstad følger på andreplass med 23 poeng, mens Lillestrøm 2 har en kamp mindre spilt med 22 poeng.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00