(Lillehammer - Brumunddal 2-2)
Brumunddal har en svak statistikk mot Lillehammer de siste årene. Mange av kampene har endt med tap, og slik så det også ut til lørdag. For Dala leverte en av årets svakeste omganger i løpet av de første 45 minuttene.

LES: Keeperen ble drapstruet
SE CORNERFotballekspertene vurderer Bondeligaen

Brumunddølene kledd i blått hadde mye ballbesittelse, men få sjanser. Stillestående pasningsfotball fungerte dårlig, og Lillehammer var farlige på kontringer, samtidig som de stresset serielederen.
Stanget
Etter bare 14 minutter tok Lillehammer ledelsen. Hjemmelaget kom på en kontring etter et balltap fra Brumunddal, og inne i 16-meteren gikk en lillehamring over ende. Det førte til straffespark, som kaptein Kvello satte i mål. Lillehammer fikk tydelig en inspirasjon av scoringen, mens Dala ikke klarte å finne ut av forsvarsmuren. Rett før pause økte Lillehammer ledelsen til 2-0 på et hjørnespark. Det så ut til å gå mot et nytt tap mot Lillehammer for Dala.
Stort press
Det var tydelig at trener Erik Wettermark ikke likte det han så i førsteomgang. Med to bytter i pausa var det et helt annet tenningsnivå på Dala-spillerne i andre omgang. Fra avspark tok de kommandoen i jakten på en redusering. Midtveis i andre omgang fikk de betalt. Marius Holt ble spilt igjen og fyrte av kanoen som seilte opp i nettaket. Det var en stor vitamininnsprøytning for Brumunddal som satte inn et voldsomt press mot Lillehammer. Seks minutter før slutt kom utligningen. Aleksander Melgalvis klemte til på et frispark, keeper ga retur, men verken Andreas Løseth Johansen eller Jonatan Helmersen greide å sette den i mål. Det gjorde derimot Christoffer Heier Solbakken og utligningen var et faktum. Brumunddal kunne fort fått med seg alle poengene med flere sjanser mot slutten. Marius Holt kunne også fått et straffespark, men Dala måtte nøye seg med ett poeng mot Lillehammer.
Dermed endte seiersrekken på seks kamper.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.