Hamar
Fra første spark på ballen ble det klart at Dala skulle vinne denne kampen. De var over hjemmelagets spillere med en gang og Ull/Kisa fikk ikke gjort noen verdens ting.
Hovedtrener Erik Wettermark var forhindret i å være med under kampen. Fred Leo Nysæter ble sjef i de 90 minuttene. Ingen fare så lenge en har en trener som Nysæter til å ta ansvaret.

Gikk på skinner

- Vi gjorde en kjempekamp. Alle spillerne gjorde det de skulle og litt til. Vi skulle komme tett opp i ballfører og hindre dem både overganger og gode pasninger. Vi lykkes med alt, sier trener Nysæter.
Det skulle bare gå 12 minutter før Brumunddal gikk opp i ledelsen.
Gaute Granmo steg til værs og satte fram pannebrasken.
1-0 til Dala og nervene fikk roet seg.
Ull/Kisa, som hadde satset hardt på denne kampen, stilte med fullt lag med spillere fra A-stallen.
De ble regelrett tatt på senga og fikk en leksjon i organisert fotball.

Endelig i form

Jim Sørum Johansen har ikke spilt noe dårlig i de siste kampene, men han toppet formen inn til denne kampen. Han jobbet og slet slik vi vet han kan. Han kronet sitt gode spill med sikker scoring fem minutter før pause.
Nå var ikke Sørum Johansen alene om å spille godt. Alle får godtjent av trener Nysæter. Rune Pettersen spilte nok en god kamp. I tillegg tok keeper Christian Aarbogh Bjerke det som kom av farlige skudd.
- I dag var det ingen som spilte dårlig. Alle la ned en innsats som gjør en trener litt blank i øya. Vi har ikke råd til å tape noen kamper så lenge Lillestrøm vinner og vinner, sier treneren.

Fem viktig kamper

Brumunddal har igjen fem seriekamper denne sesongen. Tre hjemme og to borte. I bortekampene skal de møte Tangmoen og Skjetten. Det er to kamper som med normal innsats blir til seks poeng. Hjemmekampene mot Alvdal, Kolstad og Lillehammer, blir vanskeligere.
- Alle fem blir vanskelige. Vi må opp på et høyt nivå om vi skal vinne. Men med den formen spillerne viser om dagen, må jeg innrømme at jeg har en god følelse, avslutter Nysæter,
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00