Brumunddal både sikter mot seriegull og opprykk, og er på god veg til å klare det i årets Bondeliga. Men da må de også slå erkerivalen HamKam2 i kveld.
Lokaloppgjøret på Sveum kan fort bli både intenst og spennende. Brumunddal stiller som storfavoritt, men det er alltid interessant og spennende å se hvem HamKam stiller med. Etter søndagens nedtur mot Follo er det kanskje noen "stjernespillere" som må trå til i kveldens bondeliga-oppgjør for å kunne kjempe om en plass på A-laget.

Ellers blir det også spennende når Storhamar møter Lillestrøm2 på Prestrud. Sistnevnte er naturligvis storfavoritt mot nykommerne i Bondeligaen, men Storhamar har overrasket før de.
I kveldens tredje kamp i Bondeligaen møter nedrykkstruede Fart Ull/Kisa2. Romerikingene er storfavoritter til å ta med seg alle tre poengene hjem.

 
 
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.