Johan Wennberg, Førde.
Tom Vidar Martinsen, Elverum.
Demba Traore, Nybergsund.
Andreas Hovemoen, Lillehammer.
Øystein Kvello, Lillehammer.
Sindre Bjerkli, Follebu.
Prince Ntambwe, Follebu.
Lars Johan Kollshaugen, Gjøvik.
Tor Torgersen, Ottestad.
Eiven H. Solberg, HamKam.
Niklas Tilley Solhaug, HamKam.
Simen Haugen, Storhamar.

Om det ikke er alle, så er dette de fleste spillerne Brumunddal pr. dato ønsker å ta en prat med for å styrke stallen foran 2. divisjonssesongen 2014.
Noen av dem kommer og skal vise seg fram på treningsfeltet til uka, andre skal Dalas sportslige leder, Tom Søgård, i første omgang ha en samtale med og en spiller som Lars Johan Kollshaugen er det nettopp sendt brev på.

– Wennberg god
Det er flere gode navn i denne bunken, og noen vil ganske sikkert nikke gjenkjennende på flere av dem. Ikke minst Johan Wennberg. 22-åringen ble hentet til Dala foran 2. divisjonssesongen 2012, men da den endte med nedrykk, forsvant svensken til Førde.
– Vi har fått gode signaler på at Johan har hatt en god sesong med Førde i 2. divisjon, og nå ønsker vi ham tilbake i Dala, sier Tom Søgård.

Har trent med HamKam
Flere av spillerne Dala-lederen har kontaktet, har tidligere trent med HamKam, og Søgård har forhørt seg med Vegard Skogheim om de to Follebu-spillerne Sindre Bjerkli og Prince Ntambwe.
– Begge talentene er siste års junior, og kan ha godt av å spille på nivå tre før de eventuelt tar steget videre, mener Søgård.
Brumunddal har ikke sendt brev til noen HamKam-spillere, for her har klubbene intensjoner om å inngå et samarbeid som de håper skal gi begge klubbene mye tilbake. Men Eiven H. Solberg skal trene med Dala i neste uke, og Søgård legger ikke skjul på at Niklas Tilley Solhaug er en spiller de er interessert i.
– Hva synes du om at Rune Pettersen med HamKam i dag?
– Vi vil naturligvis beholde Rune, som er en viktig spiller for oss. Men går han til HamKam kan det være en del av samarbeidet. Å få en Dala-spiller på HamKams A-lag er noe vi har satt i bladverket vårt, og skulle han spille seg inn på HamKams A-lag, er det bare å bejuble det, sier Søgård.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00