Hjemmelagets kaptein Simen Arnesen åpnet kontoen da han fintet vekk Kim Slåtlandet og vakkert vred ballen opp i motsatt kryss etter snaue kvarteret.

LES: Dette mener Ulrik Balstad om Simen

Senere i første omgang la samme mann stikkeren til Mattis Nerheim, da han sikkert satte inn 2-0 alene med Joachim Svendsberget i Storhamar-buret.Duoen viste seg målfarlig også utover i kampen. Arnesen scoret ytterligere to fine mål, i tillegg til å servere Nerheims andre.

I ti minutter hang bortelaget med. Etter det var det bare Ottestad.
Banens gigant Simen Arnesen var en glad mann etter kampen.
– Det ble enklere enn forventet. Vi spilte til tider god fotball. Alle er med på å gjøre Storhamar dårlige. Det skal vi ha kreditt for, sier Simen Arnesen.
Det er lenge siden vi har hørt Simen så beskjeden, for han var i praktslag. To pasninger til Mattis Nerheims mål, og tre fine mål sjøl.
– Jeg må innrømme at det gikk lekende lett i hele kampen. Storhamar hang vel bare med i noen minutter. Etter det var det bare et lag på banen, sier banens desidert beste spiller.
En god nummer to var midtbaneeleganten Kristian Skogsrud.
– Vi kunne ikke tape, så lenge Sigurd Ertsås spilte på Storhamar, gliser han om kompisen.
Trener Leif Nordli tok ikke av likevel.
– Ingen grunn til det, selv om vi til tider spilte skjorta av Storhamar. Jeg er strålende fornøyd med samtlige spillere. Skal jeg framheve noen, så må det være midtbanespillerne Simen Arnesen og Kristian Skogsrud. Når de to får fritt spillerom i 90 minutter, er det vel ingen i denne divisjonen som er bedre. Det var godt å få med seg en seier. Nå skal jeg ta nattoget til Trondheim. Det hadde blitt en tung tur med tap, sier trener Nordli.
Dermed vant Ottestad enkelt 5-0. Nå gjenstår én kamp for begge lag, før de tar ferie. Ottestad tar imot Alvdal, mens Storhamar får en ny tøff nøtt i serieleder Brumunddal.

Se Simen Arnesen i Corner her!

Følg Fart-Alvdal live her: Følg Lillehammer-Brumunddal live her:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.