Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse når Arne Scheie avslører i denne ukas Corner at han har fulgt godt med på fotballen i Bondeligaen.

- Jeg er interesset i fotball i hvert fall ned til 3. divisjon og føler alle de 12 avdelingene i Norge. Og jeg har fulgt godt med i avdelingen til Brumunddal. Jeg er opptatt av Lillestrøm 2 siden jeg er fra Skedsmo, sier Scheie til HA-TVs Corner.
Han legger heller ikke skjul på at han har latt seg imponere av Dalas sterke sesong som endte med opprykk til 2. divisjon.

- Brumunddal har vært impoonernde. Lillestrøm har spilt med et veldig godt lag i denne avdelingen. Likevel kom Brumunddal klart foran. Det er sterkt, påpeker Scheie som håper gutta fra Sveum markerer seg i 2. divisjon også neste år.

- Det blir spennende å se om Brumunddal kan bite seg fast i 2. divisjon. Det er bestandig tøft å ta steget opp, sier Scheie.
Han er nå spent på hvilken avdeling Brumunddal havner i, men han legger all sin tyngde bak når han kommer med følgende oppfordring til Norges Fotballforbund på vege av alle i Brumunddal.

- Min bønn til NFF er at de lar oss få lokaloppgjørene. Brumunddal må møte Elverum, Nybergsund, Raufoss og Valdres. Da blir det mer interessant og spennende for supporterne enn om disse lagene blir splittes, sier Arne Scheie.
NRK-mannen mener for øvrig at HamKam har gode sjanser til å knipe 3. plassen i 1. divisjon og at de kan rykke opp i eliteserien gjennom å slå laget på 14. plass i eliteserien.

LES: Storbonden i test med HamKam

I denne Corner-sendingen blir dessuten "Årets lag" i Bondeligaen tatt ut. Få med deg sendingen og tidligere landslagsspiss Pål Jacobsens vurderinger av spillerne som blir tatt ut.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.