Andreas Hollingen er på utlån fra Molde til HamKam ut sesongen.

Det han viste i de 45 minuttene han spilte, var mer enn nok for trener Svein Ingen Haagenrud.

- Ja, hva skal jeg si. Jeg trodde nesten ikke det jeg så. Dette er en spiller det skal blir artig å følge i de resterende kampene. Det er slik en spiller vi trenger. Han har det meste en fotballspiller skal ha, sier Haagenrud.

Han trengte ikke mange minuttene før trenere og lagledere på Sander skjønte hva de møtte.

En spiller fikk klar beskjed at nummer 33 skulle følges, uansett hvor han var på banen.

Dessverre for Sander hjalp ikke det. Hollingen gjorde akkurat det han ville, uansett hvor mange han hadde rundt seg. Det virket som om han kunne ha løpt i evigheter. En meget godt trent fotballspiller.

Har det meste

Andreas Hollingen viste stor spillerforståelse, gode finter, godt skudd, stor fart, pasningssikker som få. I tillegg var han utrolig flink til å frigjøre seg.

Ikke alle i Molde var like sikre på om det var lurt å låne han ut til en annen klubb.

- Det var delte meninger om det i Molde. Jeg personlig følte det var riktig. Jeg trenger en forandring i hverdagen, sier Hollingen.

Stortalentet spilte en Tippeligakamp i fjor. I år har han spilt cupkampene og sittet på benken seks ganger i serien for Norges beste klubblag.

Molde-trener Tor Ole Skullerud har uttalt at Hollingen skal være Molde-spiller, for også han ser en storspiller i unggutten om noen år.

- Det blir resten av sesongen her. Etter det blir det Molde igjen. Jeg så kampen HamKam spilte mot Nest Sotra og ser noen mangler. Kanskje ikke så rart, så lenge spillerne ikke kjenner hverandre, sier midtbaneeleganten.

Endelig jubel

De siste ukene har det ikke vært mye å juble for i HamKam-leiren.

I en jevn kamp der HamKam 2 var det beste laget, kom avgjørelsen to minutter før slutt. Christian Wirstad var sistemann på ballen etter en langt innlegg fra siden.

Poengene var også meget viktig for HamKam. Nå har de heng på lagene som ligger foran dem på tabellen.

Kampen var et oppgjør uten de helt store sjansene. Kun et par sjanser til hvert av lagene, var det vi noterte på blokka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.