(HamKam 2 4 - 1 Ottestad)

Bajram Ajeti var i HamKam-lagoppstillingen etter å ha sonet for gule kort mot Byåsen lørdag.

Mange trodde det skulle handle om han under kveldens oppgjør, men sånn ble det ikke. Henrik Lehne Olsen var nemlig banenes desidert beste spiller.

Etter kampen var han glad for å vinne prestisjekampen mot flere gamle lagkamerater.

- Det er alltid noe spesielt med kampene mot Ottestad. Det er ingen kamper i 3. divisjon som er deiligere å vinne, sier Lehne Olsen.

Ottestad åpnet med kampens første mulighet. Simen Arnesen raidet flott oppover midten, fintet to spillere og kom til skudd. Dessverre for Arnesen var ikke skuddet mye å skrive hjem om, og Lars Jendal hadde ingen problemer med å redde avslutningen.

eriksen startet scoringsfesten

Etter 16 minutter kom kampens første scoring. HamKam utnyttet et Ottestad-lag i ubalanse da de spilte seg flott oppover høyresiden, før Nickolas Mickelson la et nydelig innlegg på bakre stolpe, som Kristian Eriksen satte inn på akrobatisk vis.

Lehne Olsen doblet HamKams ledelse da han tok imot ballen på 25 meter, vendte opp og skjøt ned i det lengste hjørnet. Keeper Vebjørn Strandlie hadde tilsynelatende full kontroll, men slo kula uheldig opp i siden.

Etter 38 minutter reduserte Mattis Nerheim med en nydelig avslutning fra om lag 12 meter. 

lehne olsen herjet

Henrik Lehne Olsen satte inn sitt andre mål etter 64 minutter. Mikkel Moen slo en kort corner ut på hjørnet av 16-meteren, som Moelven-gutten hamret ned ved lengste stolpe.

På stillingen 3-1 til HamKam ble Simen Haugen felt av Fredrik Liberg Berg, men uten av dommer Kjetil Berntsen valgte å blåse straffe. 

Lehne Olsen scoret sitt tredje mål etter 80 minutter. Unggutten fikk ballen på venstresiden og skjøt under en utrusende Vebjørn Strandlie.

- Det var veldig deilig å score tre mål i kveld. Jeg følte at det endelig løsnet for meg, sier Lehne Olsen, som gjerne vil ta med seg opplevelsen inn på A-laget.

- Jeg spiller med litt for høye skuldre på A-laget. Jeg ønsker å spille som jeg gjør her, men det er ikke bare å skru på en bryter. Jeg må bare jobbe og jobbe, så vil jeg bli tøffere der også, avslutter han.

Ottestads lag (4-3-3): Vebjørn Strandlie - Ørjan Mikkelsen, Steinar Libekk, Erik Hulleberg, Jonas Kojedal Bye - Marius Ottestad, Simen Arnesen, Jonatan Teigeland - Lars Morseth Palfi, Mattis Nerheim(Leonardo Cordeiro Rodrigues De Medeiros fra. 46), Simen Haugen.

Benk: Patrick Alfei Sæbø, Gaute Granmo, Amund Rossvoll, Even Bugge, Even Habberstad, Simen Bolkan Nordli, Leonardo Cordeiro Rodrigues De Medeiros.

HamKams lag (4-2-3-1): Lars Jendal - Aleksander Woo Enger, Vetle Ingelstad, Fredrik Liberg Berg, Nickolas Mickelson - Niklas Eriksen Bjørnstad, Eirik Sveen - Mathias Aasand Pedersen, Kristian Eriksen, Henrik Lehne Olsen - Bajram Ajeti.

Benk: Truls Hovelstuen Blystad, Marcus de Flon, Vetle Mobekk, Mikkel Mobekk, Ole Iversen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.