HamKam 2 kjemper for å overleve i 3. divisjon, og med kveldens 3-2-seier borte mot Skjetten er laget så godt som klare for en ny sesong på nivå fire.

Åpnet best

Det var gjestene fra Hamar som åpnet best og det tok kun 10 minutter før Junior A. Nyenetue scoret kampens første mål. 1-0 til Kamma-reservene.

Henrik Lehne Olsen som hadde assist på 1-0-scoringen ville ikke være dårligere enn Junior og sørget for 2-0 10 minutter senere.

Men Skjetten, som ligger på en sterk femteplass på tabellen, kjempet seg tilbake i kampen, og fikk inn en redusering 24 minutter ut i oppgjøret da Andreas Eriksen scoret etter en corner.

Ajeti matchvinner

Etter hvilen fortsatte Skjetten med å slå lange baller og krige. Det ga resultater da målscorer Eriksen headet gjennom innbytter Jonas Kordahl. Sistnevnte banket ballen i mål på et av sine første touch på ballen.

HamKams toppscorer i 2. divisjon, Bajram Ajeti, var suspendert mot Nardo i helgen og spilte derfor kveldens kamp mot Skjetten, ville ikke gå målløs av banen. Spissen avgjorde kampen med sin scoring kvarteret før slutt.

- Det ble en krigekamp, som unge lag sjelden vinner, men vi var gode defensivt og smarte i kontringene våre, sier HamKam-trener Chris Twiddy etter kampslutt.

- Igjen tok vi en viktig seier, oppsummerte treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.