Kaptein Rune Pettersen blir skrytt opp i skyene av trener Erik Wettermark. Hans kvaliteter på og ikke minst utenfor banen, blir satt stor pris på.
Sportslig leder Tom Søgård bør raskest mulig få signaturen til Pettersen på en kontrakt.

Den fødte kaptein

- Rune er den fødte kaptein. Han gjør alt riktig i forhold til det å være samlingspunktet i gruppa. Som spiller har han bare blitt bedre og bedre. Jeg tror ikke jeg har sett Rune dårlig i fem minutter av de 25 kampene han har spilt. Det sier det meste. Han gjør alle medspillerne sine gode med sitt spill og opptreden, sier Wettermark.
Rune er god i begge ender av banen. På dødballer offensivt er Rune fryktet for sitt hodespill, noe som har resultert i flere scoringer fra pannebrasken.

Stas med skryt

Rune synes det er stas med skryt fra treneren.
- Klart det er stas. Det viser at jeg presterer er bra. Nå har jeg vunnet noe alle de tre siste årene, sier storbonden.
Rune er lærer på Brumunddal ungdomskole, noe han trives godt med.
- Jeg har det som plommen i egget som lærer. Kombinasjonen lærer og fotballspiller passer perfekt for meg, fortsetter Pettersen.
Nå venter flere treningsøkter. Med 2. divisjonsspill kreves det mer av samtlige i klubben.
- Det er klart fotballen kommer til å ta mer tid. Det er bare en utfordring jeg tar på strak arm. Nå må klubben få i boks en stall som er god nok. Vi bør ha noen forsterkninger til kommende sesong, sier midtstopperen.

Et steg videre

Rune har spilt 2. divisjon før og vet hva som kreves. Vi spurte om han har tenkt enda høyere enn 2. divisjon.
- Det er klart jeg har vært innom tanken, sjøl om jeg ikke går og tenker på det til daglig. Jeg har ikke hørt fra noen andre klubber, så jeg forholder meg til Brumunddal-spill kommende sesong, sier Rune Pettersen.
Runes kontrakt utløper nå, men han signerer nok en ny avtale med Dala en av de første dagene.
- Slik det ser ut nå, så skriver jeg nok under for Brumunddal. Jeg stortrives i den rollen jeg har i klubben. Da ser jeg ingen grunn til å flytte på meg, avslutter årets suverene storbonde.
Pettersen fikk hele 34 poeng på HA-børsen. Amund Berge kom på andreplass med sine 27 poeng. Erik Hulleberg og Mattis Nerheim delte tredjeplassen med 17 poeng.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.