Han rykket ned med Moelven, men ifølge HA-børsen var han likevel den beste lokale spilleren i 3. divisjon. Simen Nysveen Johansen synes det er stas da han fikk beskjeden av HA-sportens utsendte.

– Klart det er

– Selvfølgelig synes jeg dette er moro. Det er ikke ofte en vinner noe som fotballspiller, så dette setter jeg stor pris på, sier årets spiller.

Midtstopperen, som er ekte modøl, vil fortsette å spille i moderklubben.

– Jeg vil fortsatt spille for Moelven sjøl om vi rykket ned. Klubben vil satse på de unge, noe som jeg tror er riktig, men vi kan ikke la alle de unge få hele ansvaret. Klubben må ha rutine i laget også, så det er der jeg kommer inn i bilde, fortsetter den sympatiske midtstopperen.

Moelven startet 2015-sesongen helt greit, men høstsesongen var en katastrofe. Vinneren av HA-børsen tror han vet litt av årsaken.

– I flere kamper ledet vi med to mål. Da motstanderen fikk en redusering, var det noe som skjedde med hele laget. Det snek seg inn en frykt og det skjedde flere ganger i løpet av sesongen, mener spilleren som totalt fikk 22 stjerner på HA-børsen.

Nytt hus og jobb

For midtstopperklippen har det skjedd mye i det siste. Ikke bare på fotballbanen.

– Nå har jeg flyttet inn i nytt hus, noe som er helt herlig. I tillegg har jeg fått drømmejobben, sier pedagogen.

Simen har nemlig tatt sin lærerutdanning og er lærer på Moelven ungdomsskole.

– Det er jo drømmejobben. Jeg skal ærlig innrømme at all fritiden som lærer, gjør at jeg kan drive med to idretter, sier Simen fornøyd.

Utenom fotballen er også fotballspilleren bitt av golfbasillen.

HA-sporten møtte Simen mellom to golfturneringer i sommer.

– Må jo bare innrømme at det bilde lyver litt. Jeg synes golf er en fin sport, men jeg har ikke drevet så veldig lenge med det. Du kan trygt skrive at jeg fortsatt er bedre i fotball enn i golf, enn så lenge, sier ballspilleren.

– Taper og vinner sammen

Årets beste lokale spiller vil ikke legge skylden på verken trenere eller enkeltspillere for årets nedrykk. 

– Selvfølgelig er det mange faktorer som spiller inn i løpet av en hel sesong og 26 seriekamper. Vi taper sammen og vi vinner sammen. Noe verre er det ikke. Trenerduoen Rune Ødegårdstuen og Tommy Hansen har gjort det de har maktet. Det var aldri noe sak om å skifte trenere, det er tross alt vi som er spillere som bør ta støyten, sier HA-børsen klare vinner.

Klubbkamerat og sisteskanse Stig Atle Lillesveen tok andreplassen på årets HA-børs, tre poeng bak Nysveen Johansen, mens HamKams (tidligere Moelven) Henrik Lehne Olsen kapret tredjeplassen, kun ett poeng bak Lillesveen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00