Stig Haug er ikke som andre 46-åringer. Han er nemlig Bondeligaens eldste spiller. Og sist mandag stoppet han toppspissen Stevan Dos Santos bare fordi han synes det er gøy å spille fotball.
Storhamar møtte Fart på Prestrudbana i kveld. Etter en svært jevnspilt kamp klarte Storhamargutta å knipe tre poeng etter å ha slått Fart 4-3. 

I dagens Corner blir kjent med den trauste midtstopperen som ikke har noen planer om å gi seg med det første, selv om han fyller 47 år i august.

Seinest mandag viste han også at han fortsatt har en del å bidra med på fotballbanen. For Steevan Dos Santos fra Ull/Kisa blir sett på som en av 1. divisjons beste spillere, men bortsett fra en episode hvor Dos Santos til slutt scoret, hadde Stig Haug og hans unge midtstopperkollega Mats Sæther kontroll på den høye og raske spissen.

I kveld spiller han midtstopper sammen med 18-åringen Mats Sæther når Storhamar møter Fart. Den kampen kan du følge direkte på h-a.no!
 

– Jeg tar en sesong av gangen. Lysten på å spille er der, men det er mye som avhenger av at beina holder og om klubben fremdeles vil ha meg med, sier veteranen, og forteller at det er kjærligheten til spillet som gjør at han fortsetter år etter år.

– Det handler om kampene og spillet generelt, og ikke minst den herlige spillergruppa som jeg er en del av, sier han.

Vegard Skogheim er for øvrig ukas hovedgjest hos Rune Steen Hansen i HA-TVs fotballmagasin Corner. HA-sportens fotballekspert Kai Kristiansen er også med i studio denne gangen.

Og både Skogheim og Kristiansen svarer på hvordan de synes Stig Haug klarer seg i Bondeligaen.

I tillegg snakker Vegard Skogheim ut om skuffelsen etter å ha blitt slått ut av Mjøndalen i cupens 4. runde, samtidig som både Kristiansen og Skogheim blir utfordret på om de tror HamKam kan slå tilbake mot Bryne søndag.

Vegard Skogheim har for øvrig vært trener i HamKam siden 2007 nå og Skogheim blir spurt om han ser for seg en framtidig rolle som HamKams svar på Alex Ferguson.

Mental trening er et annet tema denne uka, og Corner har videointervjuet en av HamKam-spillerne som synes dette hjelper. Alt dette og mer til. Så bare start videospilleren.
 

Følg Storhamar-Fart direkte her:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.