Moelven tok imot Nils Arne Eggens lag Orkla i Idrettsparken fredag kveld, men selv om ikke Eggen selv var tilstede, startet Orkla forrykende. Gjestene tok ledelsen etter 7 minutter av kampen. De første 20 minuttene hadde Moelven nesten ikke ballen, og ble spilt rundt av trønder-laget. 

Scoret på sin første sjanse

Moelven produserte sin første sjanse etter 33 minutter, og da ble det like greit mål. Det ble mølje foran Orkla-målet, og to stangskudd i løpet av få sekunder, før Arman Nazari satte ballen opp i nettaket til jubel for de fremmøtte i Idrettsparken. Moelven hevet seg de siste 15 minuttene av 1.omgang, og gikk til pause med 1-1.

Moelven slet

Den andre omgangen begynte som den første startet, med at Orkla styrte spillet og var bedre en Moelven over hele linja. Dette fortsatte hele omgangen, og Orkla satte inn 1-2 målet 6 minutter før slutt. Da så det mørkt ut for Modølene som slet med å produsere sjanser, og det hele så ut til å gå mot Orkla-seier.

Men da det så som mørkest ut fikk Gultekin Guven et gjennomspill 3 minutter på overtid. Selv om det så mistenkelig ut som en offside, satte Guven ballen bak en meget uheldig keeper, som skulle avverget skuddet fra Moelven-spilleren. Uansett sto det 2-2, og dommeren blåste av kampen like etterpå. Det til stor jubel fra alle spillere, trenere og supportere med blå-hvit tilhørighet.

Moelven-trener, Rune Ødegårdstuen var ærlig etter kampen.

- Dette var et lite ran, innrømmet treneren.

- Men jeg må berømme innsatsen til gutta i dag, den er helt upåklagelig, utdypet Ødegårdstuen, som sa at dette føltes som en seier for guttene fra Moelven. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.