Moelven tok imot Nils Arne Eggens lag Orkla i Idrettsparken fredag kveld, men selv om ikke Eggen selv var tilstede, startet Orkla forrykende. Gjestene tok ledelsen etter 7 minutter av kampen. De første 20 minuttene hadde Moelven nesten ikke ballen, og ble spilt rundt av trønder-laget. 

Scoret på sin første sjanse

Moelven produserte sin første sjanse etter 33 minutter, og da ble det like greit mål. Det ble mølje foran Orkla-målet, og to stangskudd i løpet av få sekunder, før Arman Nazari satte ballen opp i nettaket til jubel for de fremmøtte i Idrettsparken. Moelven hevet seg de siste 15 minuttene av 1.omgang, og gikk til pause med 1-1.

Moelven slet

Den andre omgangen begynte som den første startet, med at Orkla styrte spillet og var bedre en Moelven over hele linja. Dette fortsatte hele omgangen, og Orkla satte inn 1-2 målet 6 minutter før slutt. Da så det mørkt ut for Modølene som slet med å produsere sjanser, og det hele så ut til å gå mot Orkla-seier.

Men da det så som mørkest ut fikk Gultekin Guven et gjennomspill 3 minutter på overtid. Selv om det så mistenkelig ut som en offside, satte Guven ballen bak en meget uheldig keeper, som skulle avverget skuddet fra Moelven-spilleren. Uansett sto det 2-2, og dommeren blåste av kampen like etterpå. Det til stor jubel fra alle spillere, trenere og supportere med blå-hvit tilhørighet.

Moelven-trener, Rune Ødegårdstuen var ærlig etter kampen.

- Dette var et lite ran, innrømmet treneren.

- Men jeg må berømme innsatsen til gutta i dag, den er helt upåklagelig, utdypet Ødegårdstuen, som sa at dette føltes som en seier for guttene fra Moelven. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00