Landslagskeeper Emil var virkelig i storslag på Briskeby mandag kveld. På stillingen 2-0 fikk Dala straffespark. Rune Pettersen mot Emil Holst. Keeper Holst reddet mesterlig og HamKam vant fortjent tre viktige poeng.
Brumunddal har til gode å vinne på bortebane. For HamKam spilte årsbeste i første omgang og det var nok til at Dala fortsatt ikke har vunnet på bortebane.
Anført av en meget opplagt Emil Sildnes kjørte HamKam over et tafatt Brumunddal.

Alt klaffet

Det HamKam presterte de første 45 minuttene var en fryd for øyet.
Ballen gikk fort og presist og Brumunddal ble løpende imellom.
Trener Svein Inge Haagenrud var fornøyd med det han så.
- I dag var vi gode. Dala spilte med tre mann bak, noe vi måtte utnytte. Vi hadde spillere med fart, som utnyttet de rommene som ble. Derfor kom vi gang på gang fram på kantene. Jeg synes vi vinner en meget fortjent seier, sier Haagenrud.

Ingen hadde dagen

På bortelaget var det ikke mange som presterte det vi vet dem kan.
Trener Fred Leo Nysæter sa det slik etter kampen:
- Vi møtte et meget godt lag. All ære til HamKam. Vi startet bra de første åtte minuttene. Etter det ble det mye HamKam, sier Nysæter.
Spørsmålet om Dala skulle spille med tre eller fire bak måtte også vi ha svar på.
- Slik som kampen artet seg ser vi i etterkant at vi ikke burde ha gjort det. Vi snakket om det på stillingen 0-1, men spillerne ville fortsette med tre bak. Jeg må stole på spillerne, sier treneren.

Kun to poeng

Skal Brumunddal henge med i toppen må bortestatistikken forbedres. To uavgjorte og et tap holder ikke.
Marius Holt, som var et angrep alene i forrige kamp, var ikke til å kjenne igjen. Han jobbet mye, men fikk ikke til stort, utenom reduseringen. Den var det likevel klasse over. Alene med keeper lobbet han elegant over unge Emil Holst.

Mange gode

På HamKam var det mange som spilte godt. Emil Sildnes var sentral i alt han gjorde og var kampens beste. Håkon Aalmen og Fredrik Sjølstad som gode toere.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.