Lyn Fotball
(1)
4
Fart
(1)
2
Fart ledet 2-1 da det gjensto ni minutter, men enkle mål imot ødela for Fart denne gangen også. Terningkast 3.
Tilskuere
50
Dommer
Tone Lise Berghøy, Hauerseter.
Gule kort
Ingen
Farts lag
Tonje Lilleløkken - Ane Storødegård, Maren Kristine Andersen, Sina Sagbakken, Marit Bratberg Lund - Thea Hole (Sigrid Lierhagen fra 88.), Ane S. Olsen, Solvår Wennersgaard Gunhild Solberg fra 57.)- Ane Nørstebø, May Liss Fredriksen (Kamilla Bekkevold fra 88.), Oda Finnanger.
Mål
1-0 Anette Jokstad (2), 1-1 Oda Finnanger (23), 1-2 Gunhild Solberg (81), 2-2 Guro Bergsvand (82.), 3-2 Benedikte Birkelund (89), 4-2 Jokstad (90).
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Oda Finnanger
H Ane S. Olsen, Gunhold Solberg.
Pluss
Produserer nok sjanser til å ta med seg poeng.
Minus
Personlige feil som gjør at Fart nok en gang må reise tomhendt hjem.
Neste kamp: Førskommende lørdag, hjemme mot Sarpsborg 08.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.