Brumunddal
Johan Wennberg, Førde.
Tom Vidar Martinsen, Elverum.
Demba Traore, Nybergsund.
Andreas Hovemoen, Lillehammer.
Øystein Kvello, Lillehammer.
Sindre Bjerkli, Follebu.
Prince Ntambwe, Follebu.
Lars Johan Kollshaugen, Gjøvik.
Tor Torgersen, Ottestad.
Eiven H. Solberg, HamKam.
Niklas Tilley Solhaug, HamKam.
Simen Haugen, Storhamar.
Om det ikke er alle, så er dette de fleste spillerne Brumunddal pr. dato ønsker å ta en prat med for å styrke stallen foran 2. divisjonssesongen 2014.
Noen av dem kommer og skal vise seg fram på treningsfeltet til uka, andre skal Dalas sportslige leder, Tom Søgård, i første omgang ha en samtale med og en spiller som Lars Johan Kollshaugen er det nettopp sendt brev på.

- Wennberg god

Det er flere gode navn i denne bunken, og noen vil ganske sikkert nikke gjenkjennende på flere av dem. Ikke minst Johan Wennberg. 22-åringen ble hentet til Dala foran 2. divisjonssesongen 2012, men da den endte med nedrykk, forsvant svensken til Førde.
- Vi har fått gode signaler på at Johan har hatt en god sesong med Førde i 2. divisjon, og nå ønsker vi ham tilbake i Dala, sier Tom Søgård.

Har trent med HamKam

Flere av spillerne Dala-lederen har kontaktet, har tidligere trent med HamKam, og Søgård har forhørt seg med Vegard Skogheim om de to Follebu-spillerne Sindre Bjerkli og Prince Ntambwe.
- Begge talentene er siste års junior, og kan ha godt av å spille på nivå tre før de eventuelt tar steget videre, mener Søgård.
Brumunddal har ikke sendt brev til noen HamKam-spillere, for her har klubbene intensjoner om å inngå et samarbeid som de håper skal gi begge klubbene mye tilbake. Men Eiven H. Solberg skal trene med Dala i neste uke, og Søgård legger ikke skjul på at Niklas Tilley Solhaug er en spiller de er interessert i.
- Hva synes du om at Rune Pettersen med HamKam i dag?
- Vi vil naturligvis beholde Rune, som er en viktig spiller for oss. Men går han til HamKam kan det være en del av samarbeidet. Å få en Dala-spiller på HamKams A-lag er noe vi har satt i bladverket vårt, og skulle han spille seg inn på HamKams A-lag, er det bare å bejuble det, sier Søgård.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.