Førsteomgangen hadde høy underholdningsverdi og bød på morsom fotball, med to lag som ville angripe for alle penga.

Sjanser produserte de også, og det var HamKam som fikk uttelling først. Kristian Eriksen har vært fast i Kammas A-stall denne sesongen, men i kveld bidro han i 3. divisjon og scoret 1-0 for grønnbuksene. 

Det kunne like greit vært Moelven som ledet, men takket være en sterk Emil Holst i Kamma-buret, klarte hjemmelaget holde smultring til hvilen.

I det 64. spilleminutt la Anders Nygaard på til 2-0 for HamKam etter et knallskudd fra distanse. 

Men i løpet av de påfølgende fem minuttene svarte Moelven kjapt og scoret to ganger, først ved Lars Bjørke, så ved Toni Skoglund. Det var dermed duket for en spennende avslutning.

Kim Skaug Kristiansen og Henrik Lehne Olsen ga alt i en duell med ca et kvarter igjen å spille, og det endte blodig for førstnevnte (se bildet), selv om begge kom seg igjen etter sammenstøtet. 

Det siste kvarteret var Moelven det beste laget, men på overtid var det HamKam likevel som trakk det lengste strået. Fredrik Mjørud var målscorer. 

Dermed ble det tre poeng på HamKams andrelag i lokaloppgjøret. 

- Jeg ble veldig positivt overrasket over Moelven, men i første omgang synes jeg vi spilte bra. I den andre omgangen ble vi slitne, men jeg er veldig fornøyd med at vi kommer tilbake og avgjør på slutten, sier HamKams trener Kjetil Zachariassen. 

Fakta

HamKam2 - Moelven

1-0 Kristian Eriksen, 2-0 Anders Nygaard, 2-1 Lars Bjørke, 2-2 Toni Skoglund, 3-2 Fredrik Mjørud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00