Flisa satte sine sjanser, mens Ottestad hadde dagen da ikke noe fungerte foran motstanderens mål.

Flere store sjanser ble sløst vekk. 

Ulf Aasen som var sjefen fra sidelinjen i denne kampen, sa det slik etter kampen. 

- Jeg følte vi hang med i store deler av kampen. Dessverre så var hjemmelaget mye mer effektive enn oss, sier en litt skuffet Aasen.

Moelven fikk det også tøft mot serietoer Fu/Vo.

- Hjemmelaget er hakket hvassere enn oss i denne kampen og fortjente alle tre poengene, sier trener Per Arne Gjerdalen..

Moelven spilte de siste 30 minuttene med ti mann. Midtstopper Simen Nysveen Johansen fikk direkte rødt kort da han som bakerste mann felte hjemmelagets spiss.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.