Kaptein Simen Arnesen har gitt opp drømmen om opprykk. Til det er Lillestrøm 2 for gode.

Andreplassen derimot, er en plass kaptein Arnesen kunne ha tenkt seg.

- Lillestrøm er det beste laget. Sjøl om vi vinner mot dem om 14 dager, er vi ikke i nærheten. Vi får jobbe livet av oss for å ta plassen bak Lillestrøm. Fu/Vo ligger tre poeng foran oss, så vi må jobbe for å klare det, sier Arnesen.

Ottestad hangler

Sjøl om Ottestad ikke presterer slik de har gjort tidligere, er det allikevel noe solid over Ottestad.

Trener Leif Nordli er den første til å innrømme at ikke alt går på skinner om dagen.

- Vi gjør mye rart. Jeg savner flyten som vi hadde i spillet tidligere i sesongen. Vi gjør mange feil, spesielt valgene til enkelte spillere er vanskelig å forstå, sier Nordli.

Ottestad har mange spillere ute med karantene og skader. Marius Ottestad, Øystein Stai og Mattis Nerheim er kanskje dem som er savnet aller mest.

Alle tre er ventet tilbake i de siste kampene. Stai er ferdigsonet for tre gule kort. Ottestad og Nerheim er begge klare etter skader.

- Det er tre spillere som er klare for kamp igjen om få dager. Det positive med det, er at det er nye spillere som får prøve seg, sier treneren.

Når det gjelder kampen om topplassene i Bondeligaen, sier Nordli det slik.

- Vi går for andreplassen. Lillestrøm er det beste laget, så de vinner serien enkelt. Vi må slåss mot Fu/Vo om andreplassen. Det er en gulrot i de siste kampene, sier trener Leif Nordli.

Effektive Haugen

Simen Haugen scorer igjen mål. Denne gangen ble det to mål og ett målgivende.

Det var vel også de sjansene Haugen fikk i denne kampen.

Simen er en utpreget bakromsspiss.

Det har han ikke fått utnyttet så langt i Ottestad. Motstanderne legger seg som regel langt bak i banen, noe som gjør at det blir lite bakromsplass for unge Haugen.

Ottestad har fått to gode backer i Mikkel Klein Gulbrandsen og Jonatan Teigland. To backer som gjerne vil være med å bidra forover på banen.

Begge to er løpssterke og er gode både defensive og offensive.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00