Med seier hadde Fart hatt heng på lagene foran på tabellen. Nå ligger laget godt forankret i bunn.

- Flaue saker

Trener Frode Krogstad var en slagen mann etter kampen.
- Det er rett og slett skamfullt det vi presterer, eller det vi ikke presterer. Jeg håper gutta er like flaue som meg. Vi gjør ikke noe av det vi ble enige om på forhånd. Skal vi ha poeng i Bondeligaen, så må innsatsen ligge i bunn. Den er for tiden totalt fraværende, sier Krogstad.

Hvor er gløden?

Fart har hatt innsats som sitt varemerke år etter år.
Nå er varemerket på god veg bort.
Innsatsen var borte. Den gode tilbakemeldingen til lagkameraten, var heller ikke til stede.
Det virket rett og slett humørløst.
- Det er ikke til å stikke under en stol at treningsframmøtet må bli bedre. Vi har hatt få spillere på treninger i det siste. Det slår tilbake i hele gruppa under kamp, fortsetter treneren.

Formasjonsendringer

Flere av spillerne var veldig opptatt av hvilken formasjon laget spiller.
Slik hele Fart-laget opptrer om dagen, spiller nok ikke formasjonen veldig mye.

- Må ha innsats i bunn

- Det er mange av spillerne som er veldig opptatt av hvordan vi spiller formasjonsmessig. Selvfølgelig skal vi ha en plan over spillet vårt, men jeg mener om vi spiller 4-4-2 eller 4-5-1 er likegyldig. Grunnen til at jeg sier det, er at innsatsen må ligge i bunn, før vi snakker om formasjon, sier Krogstad.
Det viktigste for Fart, er å få tilbake gløden på de kommende treningene, mener trener Korgstad.

Ny spiller

Fart har fått en ny spiller til klubben.
Oscar Alsaker fra tredjedivisjonsklubben Sola er klar.
- Oscar er klar for oss til neste seriekamp. Han er en spiller jeg har hørt mye godt om. Han er tiltenkt en plass i den bakre fireren. Jeg håper han kan være med å bidra på en fin måte, sier Fart-trener Frode Krogstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.