I og med at Gran slo Lillehammer, måtte HamKam ha poeng mot Raufoss for å unngå nedrykk. HamKams unge gutter besto testen med glans og spilte en av sesongens beste kamper.

En som har vært med på det meste i år, er midtstopper Vetle Ingelstad.

Vetle har rykket ned to ganger tidligere i år. Nedrykk nummer tre hadde vært kjedelig for unggutten. Storseieren reddet noe av sesongen.

Slapp trippel

- Trippel nedrykk hadde ikke vært bra. Sjøl om vi har tapt mange kamper i år, føler jeg at jeg har utviklet meg som spiller. Nå får jeg bare håpe jeg får være med videre på A-laget i 2. divisjon. Det er en perfekt arene for videre utvikling, sier en svært lettet Vetle Ingelstad.

Vetle Ingelstad, Emil Stubsjøen, Christian Wirstad, Kristian Eriksen, Torgeir Strand Osmo, Henrik Lehne Olsen, Aleksander Woo Enger, Emil Holst og Fredrik Mjørud har alle vært med på å spille i tre forskjellige ligaer denne sesongen.

Ikke rart gutta er slitne etter hardkjøret.

Vetle har spilt totalt 38 seriekamper så langt i år.

15 kamper på interkretslaget, 13 kamper i Bondeligaen og 10 kamper i 1. divisjon.

I tillegg kommer alle treningskampene før serien startet.

- Det har blitt mange kamper. Litt for mange, for en får jo ikke trent så mye som en egentlig må, sier midtstopperen.

Hagen satte standarden

Truls Jevne Hagen var spilleren som satte standarden mot Raufoss. Han jobbet hardt og dirigerte sine tropper, slik en sentral midtbanespiller skal. Mål og meget godt spill, gjorde han til kampens desidert beste spiller.

7-0 til Moelven

Moelven hadde også kniven på strupen. Tap mot Grue hadde gjort at Moelven måtte tatt den tunge veien ned i 4. divisjon.

Slik gikk det heldigvis ikke. Etter 1-0 til pause, klinte Moelven til med seks scoringer etter pause.

Ottestad spilte 1-1 mot Fu/Vo borte. Med tre keepere på skadelisten, måtte utespiller Ørjan Mikkelsen stå i mål. Det gjorde han så bra at han var en av kampen beste spillere.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.