• Erik Hulleberg.

Jevnere kan det nesten ikke bli. Selv om det var spennende til siste slutt, er Erik Hulleberg en meget verdig vinner som årets storbonde.

Takker for tittelen

- Først må jeg takke HA-sporten for tittelen. For meg er det en stor ære å få denne betegnelsen. Sjøl om vi ikke har all verdens med tilskuere på kampene våre, vet jeg at det er veldig mange som følger godt med i Bondeligaen. Å vinne tittelen, beviser at jeg gjør riktige ting ute på banen, sier unge Hulleberg.

Med Erik på banen vet vi hva vi får servert. Spillerforståelse, hurtighet, harde taklinger, gode pasninger og ikke minst en fantastisk innstilling til alt han gjør.

En miks av alle disse ingrediensene gjør Erik til en god fotballspiller.

Tenker 2. divisjon

Erik har lyst til å prøve seg ett hakk høyere opp i divisjonssystemet.

- Klart jeg tenker tanken. Om det blir HamKam eller en annen klubb, vet jeg ikke. Det er fullt mulig å kombinere spill i 2. divisjon med studier. Da er det først og fremst Oslo jeg tenker på. Der er det mange klubber å velge i, sier storbonden.

I sommer var det snakk om at Erik skulle til HamKam. En klubb han har spilt i før.

- Det kom aldri noe konkret ut av noe som helst. Da det var snakk om en overgang, skjedde det mye i HamKam. Veldig spesielt var det med så mange nye trenere. Det ble med tanken, både for HamKam og meg, fortsetter Hulleberg.

1.200 kilo muskler

Vi tok med Erik til Løten for å få et bilde sammen med oksene til bonde Kvæken.

Erik stilte seg opp sammen med 1.200 kilo ren muskelmasse.

Bilde skulle tas, åkke som.

Det er første gang HAs utsendte har sett midtstopper Erik Hulleberg litt underlegen.

- Jeg blir nok en god nummer to om jeg skulle ha godt inn i en takling her. Her var det meningsløst mye muskler. Godt at de jeg møter på banen har 1.110 kilo mindre med muskler, sier årets storbonde, Erik Hulleberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.