STJØRDAL
Sportssjef Tom Søgårds forteller at de nå har lagt en ny sportslig plan for de neste tre årene.
- I vår nye sportslige plan skal vi stabilisere oss blant topp fem i løpet av tre år. Neste år er topp sju målet. Det mener vi bør være realistisk selv om vi er et opprykkslag, sier Søgård.
Han får støtte av både trener Erik Wettermark og Aleksander Melgalvis i planen om å få til et samarbeid med HamKam.
- Det er helt naturlig å tenke i de baner. Det bør snakkes sammen nå, sier Wettermark.
- Det har jo vært noen ordvekslinger mellom HamKam og Brumunddal opp gjennom årene, men selv har jeg ingen problemer med HamKam. Vi bør jo samarbeide med dem, sier Alek som gleder seg til neste års satsing.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.