Førsteomgangen hadde høy underholdningsverdi og bød på morsom fotball, med to lag som ville angripe for alle penga.

Sjanser produserte de også, og det var HamKam som fikk uttelling først. Kristian Eriksen har vært fast i Kammas A-stall denne sesongen, men i kveld bidro han i 3. divisjon og scoret 1-0 for grønnbuksene. 

Det kunne like greit vært Moelven som ledet, men takket være en sterk Emil Holst i Kamma-buret, klarte hjemmelaget holde smultring til hvilen.

I det 64. spilleminutt la Anders Nygaard på til 2-0 for HamKam etter et knallskudd fra distanse. 

Men i løpet av de påfølgende fem minuttene svarte Moelven kjapt og scoret to ganger, først ved Lars Bjørke, så ved Toni Skoglund. Det var dermed duket for en spennende avslutning.

Kim Skaug Kristiansen og Henrik Lehne Olsen ga alt i en duell med ca et kvarter igjen å spille, og det endte blodig for førstnevnte (se bildet), selv om begge kom seg igjen etter sammenstøtet. 

Det siste kvarteret var Moelven det beste laget, men på overtid var det HamKam likevel som trakk det lengste strået. Fredrik Mjørud var målscorer. 

Dermed ble det tre poeng på HamKams andrelag i lokaloppgjøret. 

- Jeg ble veldig positivt overrasket over Moelven, men i første omgang synes jeg vi spilte bra. I den andre omgangen ble vi slitne, men jeg er veldig fornøyd med at vi kommer tilbake og avgjør på slutten, sier HamKams trener Kjetil Zachariassen. 

Fakta

HamKam2 - Moelven

1-0 Kristian Eriksen, 2-0 Anders Nygaard, 2-1 Lars Bjørke, 2-2 Toni Skoglund, 3-2 Fredrik Mjørud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.