Tore Brovold er nå i gang med den første av de to siste kvalifiseringsskytingene i skeet. Han må ha fullt hus - 25 treff på begge rundene for å ha noen som helst mulighet til å komme til finalen senere i dag.

I den fjerde kvalifiseringsrunden ble det også en bom på Tore. Det betyr at en finaleplass nå henger i en virkelig tynn tråd. Nå må han reddes av at andre også bommer.

I skeet går de seks beste fra kvalifiseringen videre til finale. Brovold ligger foreløpig på 19. plass, men har en runde på 25 skudd igjen. Han bør treffe på alle, samtidig som de over ham bør bomme, slik at han kan få like mange poeng som 6. plass eller over. I så fall blir det omskyting om de siste finaleplassene.

Tore Brovold fra Stange startet gårdagens kvalifisering tungt. På første skuddet ble det bom! Nasser Al-Attiya og Vincent Hancock har skutt perfekte serier.

Etter at første runde er skutt står Brovold med 22 av 25 treff. I andre runde ble det fulltreff - 25 av 25 treff, og han klatrer dermed kraftig oppover på rankingen. 

Men i tredje runde i dagens kvalifisering ble det tre bomskudd på Brovold. Totalt seks bom på de tre rundene er for dårlig, og bare toppskyting i morgendagens to kval-runder kan berge ham. Dermed spøker for faktisk for finaleskyting i morgen.

I dag har de skutt tre av fem runder i kvalifiseringen. Det betyr to nye runder tirsdag morgen, før det blir finale tirsdag kl.15.00. De seks beste skytterne møtes i OL-finalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.