Det forutsetter at knærne tåler belastningen. Første test blir i Berlin om tre uker. 

Fra 2. januar er planen at 29-åringen skal trene mer strukturert med tanke på comeback og deltakelse i sitt fjerde OL, i Sør-Korea i 2018, skriver VG. 

- Det ville vært gøy det, sier Bøkko til avisen. 

Foruten noen runder på isen i Vikingskipet for tre uker siden, har det ikke blitt mye trening på skøyter siden han offentliggjorde pausen i september. Først og fremst blir det spennende å se om knærne holder.

- Er knærne vonde, er det ingen vits. Å måtte gå for åttende og niendeplasser fordi jeg ikke har fått trent skikkelig, har ingen hensikt. Fungerer knærne, kommer kanskje lysten tilbake, sier han.

Om tre uker skal han være med Eskil Ervik og elevene ved idrettsgymnaset på Wang i Hamar til Berlin. Gode svar og friske knær der kan bety at han begynner å trene for fullt igjen. Men konkurranser er uaktuelt før neste sesong. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.