Og den vordende brudgommen fikk problemer da han trodde han var på lufta i beruset tilstand.

Emil Søbak Gundersen ble nemlig lurt trill rundt av blant andre fetter Tore Andreas Gundersen under utdrikkingslaget hans tidligere i sommer. HamKam-spissen hadde fått låne Corner-studioet til å lure Emil Søbak Gundersen som både er kompis og nær slekting.
I ukas Corner kommer en edru og nygift Emil Søbak Gundersen sammen med Tore Andreas Gundersen og gjenopplever deler av det som ble tatt opp tidligere i sommer.
Søbak Gundersen, som nå blir en profilert langrennstrener for blant andre Thomas Alsgaard, Anders Södergren og Jörgen Brink, rister oppgitt på hodet over det han får se.
Men Tore Andreas Gundersen beroliger ham med at han svarer godt for seg til å være beruset.
Mot slutten av opptaket ber også Søbak Gundersen om at dette ikke bør komme ut, men skuespillet fortsetter og han blir virkelig oppgitt da han blir forklart at alt han har sagt har vært sendt direkte.
- Jeg hadde ingen anelse om at dette bare var skuespill. Jeg ble skikkelig lurt. Alt virket ekte, sier Søbak Gundersen.
Mange husker også sikkert at Emil Søbak Gundersen var en svært talentfull keeper. Som 16-åring trente han med HamKams A-lag, og det ble diskusjoner da han valgte å satse på langrenn framfor fotball. Blant annet mente Tom Jacobsen at valget hans handlet om å bli nummer 37 i langrenn eller å bli landslagskeeper i fotball.
I denne sendingen får vi høre Søbak Gundersens oppriktige mening om han burde hørt på Tom Jacobsen.
Han snakker også ut om sine meninger rundt fotballspillernes treningshverdag hvor han tidligere har uttalt seg kritisk.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.