Og den vordende brudgommen fikk problemer da han trodde han var på lufta i beruset tilstand.

Emil Søbak Gundersen ble nemlig lurt trill rundt av blant andre fetter Tore Andreas Gundersen under utdrikkingslaget hans tidligere i sommer. HamKam-spissen hadde fått låne Corner-studioet til å lure Emil Søbak Gundersen som både er kompis og nær slekting.
I ukas Corner kommer en edru og nygift Emil Søbak Gundersen sammen med Tore Andreas Gundersen og gjenopplever deler av det som ble tatt opp tidligere i sommer.
Søbak Gundersen, som nå blir en profilert langrennstrener for blant andre Thomas Alsgaard, Anders Södergren og Jörgen Brink, rister oppgitt på hodet over det han får se.
Men Tore Andreas Gundersen beroliger ham med at han svarer godt for seg til å være beruset.
Mot slutten av opptaket ber også Søbak Gundersen om at dette ikke bør komme ut, men skuespillet fortsetter og han blir virkelig oppgitt da han blir forklart at alt han har sagt har vært sendt direkte.
- Jeg hadde ingen anelse om at dette bare var skuespill. Jeg ble skikkelig lurt. Alt virket ekte, sier Søbak Gundersen.
Mange husker også sikkert at Emil Søbak Gundersen var en svært talentfull keeper. Som 16-åring trente han med HamKams A-lag, og det ble diskusjoner da han valgte å satse på langrenn framfor fotball. Blant annet mente Tom Jacobsen at valget hans handlet om å bli nummer 37 i langrenn eller å bli landslagskeeper i fotball.
I denne sendingen får vi høre Søbak Gundersens oppriktige mening om han burde hørt på Tom Jacobsen.
Han snakker også ut om sine meninger rundt fotballspillernes treningshverdag hvor han tidligere har uttalt seg kritisk.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00