Mange hevder han er den beste brumunddølen gjennom tidene, og han står med tett oppunder 300 kamper for Dala.
Som spiller gjorde han sin første sesong i 1969 - og han la opp etter et comeback i 1986.
Han spilte også en sesong i HamKam, under Alan Browns ledelse i 1973. Han har også U-landskamper for Norge.
Men hva gjør Bjørn Vidar Jonsdal nå?
- Jeg er blitt en gammel mann og det kan da ikke være mange som husker meg lenger, sier BV noe beskjedent.
Han følger fortsatt med laget, og var blant annet til stede på generalprøven mot Ull/Kisa lørdag.
- Jeg synes det er artig å følge Dala nå. Morsommere enn det har vært de siste årene. Nivået er blitt bedre og det er mange spennende unggutter og et par litt erfarne spillere på laget.
- Hvordan tror du det går i år?
- Jeg synes laget skal være veldig fornøyd med en plassering midt på tabellen. Det ville vært veldig bra.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.