Kevin Beugré er ikke helt fornøyd med egne prestasjoner så langt, men han føler toppformen er på god vei tilbake.

Spissen ble hentet til HamKam for å score mål, men har vært uheldig med sykdom i starten av sesongen. To mål mot Asker i første serierunde er fasiten så langt, og i forrige serierunde mot Raufoss ble han plassert på benken fra start.

Etter at han ble byttet inn, virket Beugré skarp, og hadde også målgivende på 2-0-scoringen til Ivar Sollie Rønning.

– Jeg føler jeg gjorde det jeg skal gjøre. Så lenge jeg spiller, så prøver jeg alltid å være så god jeg kan, score mål og skape sjanser. Jeg prøvde det etter innhoppet, og jeg følte jeg klarte det, sier Beugré.

Selv om omgivelsene forventer at spissen skal hamre inn mål for grønnbuksene, er ikke det noe Beugré selv tenker spesielt mye på. Han trives med det.

– Jeg føler ikke noe press. jeg synes det å ha press på seg er en god ting. Jeg vet ikke med folk som kommer herfra, men for meg og der jeg kommer fra, så er press en god ting. Jeg føler vi presterer bedre under press, fordi det å ha press på seg er alt vi vet. Å spille under press eller ikke, det spiller ingen rolle.

Nå ønsker spissen å starte mot Skeid mandag.

– Jeg ønsket selvsagt å spille, men det er avgjørelsen til treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.