- Vi er meget godt fornøyd med å ha sikret oss Betina for ytterligere en sesong i første omgang, sier daglig leder i klubben, Erik Stensrud.

Stensrud betoner viktigheten av å ha med kontinuitetsbærer som Betina Riegelhuth videre:

- Hun vil være en viktig brikke for å stabilisere oss på det nivået vi er, men hun blir viktig også med tanke på videre utvikling av klubben og laget.

Brikkene faller på plass

Kamilla Sundmoen har også sagt ja til fire nye år i klubben.

- Det betyr at brikkene er i ferd med å falle på plass for neste sesong. Nå har også Kristin Høybakken og Tonje Enkerud sagt ja til å være med videre. Med alle disse på plass kan vi begynne å se oss rundt, først og fremst i det lokale spillermarkedet for å se om det er andre interessante spillere å supplere spillerstallen med.

Storhamar har allerede to slike i stallen sin, Emma og Elise Skinnehugen som spiller på andrelaget, men som har vært innom A-stallen allerede i år. De kommer til å bli vist enda mer oppmerksomhet neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.