Hamar
Berge bekreftet ovenfor HA-sporten i går, at svensken kan være aktuell for Elverum neste sesong.
- Jeg liker måten han spiller på. Han er en klok spiller, som vil styrke laget, sier Berge.

Spillende høyre back

Josefsson er en høyre bakspiller. Han har scoret 79 mål på 17 kamper i Postenligaen for Herulf. 23-åringen kan brukes både i forsvar og angrep, og legger ikke skjul på at han vil høre hva Elverum har å tilby han.
- Håndballen er et hakk bedre, i tillegg vil det også bli mulighet for europacupspill med Elverum. Det lokker absolutt, sier Josefsson til HA-sporten.
Svensken har langt fra bestemt seg for hvor han spiller neste sesong, og vil høre mer om hva Berge vil bruke han til.
- Jeg har ikke lyst til å flytte til Elverum for å sitte på benken.

Spillende høyreback

Han er fullstendig klar over at Elverum allerede har Christoffer Rambo i hans posisjon.
- Han er jo på landslaget og jeg forstår at han kommer foran meg. Jeg er nok en mer spillende høyreback enn Rambo, og spiller ofte opp linjespilleren, forteller svensken.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.