I et svakt øyeblikk innrømmet landslagssjefen at han sto hjemme i stua og klappet høylydt av begeistring.

- Det var stort og fantastisk moro det Elverum gjorde i Sveits. Det er et bevis på at norsk herrehåndball er på tur opp og fram. Elverum gjorde en skikkelig god jobb og jeg må si at jeg storkoste meg på en flott håndballkveld. Det bor noe i dette laget, sa Christian Berge.

Likte Steffen

Det Berge satte spesielt pris på at, er at laget består av ballspillere over hele linja. Landslagssjefen legger ikke skjul på at det er spillere han har i bakhodet med tanke på landslaget. Berge har allerede flagget interesse for Steffen Stegavik, og Steffen svekket ikke kandidaturet sitt i Berges øyne etter gårsdagen:

- Jeg liker det når Steffen ligger bak og styrer spillet som han gjorde mot Kadetten Schaffhausen. Han er bedre i den posisjonen enn når han er i fremst linje og jager scoringer.

Nergaard attraktiv

Berge noterte seg også Morten Nergaards innsats mellom stengene, men Morten Nergaard er fortsatt bestet på at han ikke skal på landslaget. Ennå i alle fall. Ellers likte Berge at han egen elev framfor de aller fleste, Andre Lindboe viste hva han kan. At Lindboe ved enkelte anledninger ble litt nonchalant, likte muligens ikke landslagstreneren like godt, men bortsett fra det er Lindboe en spiller Berge aldri sletter fra blokka si.

- Jeg regner med at enda flere spillere presenterer seg i kampen framover, sier Christian Berge.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.