Brumunddal
Det var lenge stillingskrig på Sveum. Etterhvert har både Brumunddal og Tønsberg hatt flere muligheter, og til tross for at det er hjemmelaget som styrer spillet, har Tønsberg hatt de farligste sjansene, og scoret 0-1 målet etter kvarteret spillt.
Like før hadde målvakt Bartosz Deregowski vist seg fram med en trippelredning for hjemmelaget. Ingen tvil om at målvakten har bidratt til at det kun står 0-1 etter første omgang. Dala har hatt problemer defensivt, men hatt gode tendenser framover. Spesielt svenskenJohan Vennberg har overbevist og kommet til flere muligheter. Midtstopper Eirik Olssen har også vist at hans innkast fortsatt er farlig.

Alt om kampen kan dere lese på h-a etter kampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.