- Norway Cup har gått langt bedre enn vi trodde på forhånd, smiler Ismail etter at eventyret brått tok slutt.

For i møtet med Skeid ble et ungt Moelven-lag noen nummer for små.

- Det er det beste laget vi har møtt i turneringen. Bedre enn Senja som slo oss 7-1 i gruppespillet, sier midtbanespilleren som skal begynne på ungdomsskolen om noen få uker.

Teknisk på høyde

Selv om Oslo-laget ble en for tøff oppgave, klarte Ismail å vise at han i lange perioder holdt like høyt teknisk nivå som sine motspillere.

- Fotball betyr alt for meg, forteller unggutten som våget langt mer med ball enn de øvrige medspillerne sine.

- Jeg trener stort sett hver eneste dag, smiler 12-åringen som trives både i Moelven og i Idrettsparken.

Tøff åpning

På kunstgresset på Marienlyst fikk modølene en helt grei start på kampen, men etter hvert tok Skeid over det aller meste.

Laget spilte i perioder utsøkt, hurtig fotball langs bakken og Moelven målvakt, Andreas Hippe Fagermo måtte plukke ut tre baller av eget nett i den første omgangen.

Etter pause kom Moelven noe mer med, men laget kom ikke nærmere enn en suser fra distanse fra Anders Jevne Hagen.

Midtbanespilleren klinte til fra drøyt 20 meter, men ballen ville dessverre ikke i mål.

Topp Oslo-uke

Til tross for at laget fra Moelven tapte klart mot Skeid, er det ingen tvil om at laget har levert en svært god turnering.

- Vi har spilt veldig bra, og på en måte er det litt bittert at det nå er over. Men i dag møtte vi rett og slett et lag som var veldig mye bedre enn oss, avslutter Moelvens bestemann, Ismail Sulub.

Gode var også den store, sterke midtstopperen Hauk Fossen, selv om han og forsvaret ganske sikkert hadde håpet på en litt roligere formiddag på kunstgresset i Oslo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.