Den tidligere Rosenborg-junioren var utpekt av klubbledelsen i Løten som erstatter for Erik Wettermark som hovedtrener i klubben. 

Fredag takket Balstad nei til tilbudet.

Takker klubben

- Da vi startet denne prosessen tidlig i høst så jeg på trener-jobben som veldig attraktiv og jeg har vurdert det veldig sterkt. Men utover høsten har det dukket opp andre faktorer som har gjort at jeg har bestemt meg for å takke nei til å bli Løten-trener, sier han.

- Jeg har hatt en fin høst som Løten-spiller. Vi har oppnådd klubbens mål, samtidig som jeg har hatt en familie- og jobbsituasjon som har gjort 4. divisjonsspill helt ypperlig for meg. Klubben har gjort inntrykk på meg.

Han kom til klubben i sommer, etter å ha vært kaptein for 2. divisjonsklubben Fram Larvik.

Daglig leder i Løten FK, Christer Bredesen, forteller at klubben er i gang med å se etter andre alternativer.

- Vi har flere navn på blokka. Ulrik var vårt førstevalg som hovedtrener, men vi har flere navn på blokka og kartlegger andre alternativer, sier Bredesen.

Hevet hode

Mehran Amundsen-Ansari har sagt at heller ikke han blir med klubben videre i sin rolle som sportslig leder for herresatsingen.

- Beslutningen er tatt som en helhetlig vurdering. Jeg har vært med på dette prosjektet i nesten tre år, og nå toppet det seg med både opprykk og kretsmesterskap. Jeg har bidratt med det jeg kan og lagt mye hjerte i mitt bidrag til klubben, sier Amundsen-Ansari, og legger til:

- Jeg forlater klubben med hevet hode.

Han beskriver tiden sin i Løten som nesten blottet for nedturer. Høydepunktene har derimot kommet tett som hagl.

- For meg er nok det største å få møte Vålerenga i første cuprunde for snart to år siden. Jeg gråt etter at klubben kvalifiserte seg og trakk Vålerenga, sier Amundsen-Ansari.

Løten-gutten gir seg etter å ha vært del av klubben i 15 år. Men han kommer til å fortsette med fotball.

- Jeg har ambisjoner om å fortsette med fotball. Andre klubber har meldt interesse for meg, men jeg har alltid ønsket å fullføre sesongen med Løten. Det kommer til å bli noe møtevirksomhet framover, sier han, som drømmer om å jobbe for favorittklubben Vålerenga i framtiden.

Positiv leder

Torsdag ble Løten kretsmestere etter å ha slått Ottestad i KM-finalen. Klubben har rykket opp til 3. divisjon som overlegne seriemestere i sin 4. divisjonsavdeling.

Daglig leder Bredesen er positiv selv om klubben mister flere nøkkelpersoner nå.

- Om vi får på plass en trener ganske hurtig så blir det selvsagt enklere å jobbe med spillerne også. Alle som har spilt oss opp en divisjon fortjener å fortsette i klubben, og vi er i gang med spillersamtaler allerede.

- Er du redd for å miste nøkkelspillere nå som Erik, Mehran og Ulrik blir borte?

- Dette er en hobby og jeg er sånn sett ikke redd for noe. Samtidig skjønner jeg spørsmålet, fordi vi har hatt en fin kameratgjeng i laget denne sesongen. Vi må respektere at folk tar nye og egne valg, men vi ønsker å ha med flest mulig videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.