• Jens Østli fra Tangen leder rekruttklassen. FOTO: Lyder Larsen

I Frende Cup (2. runde), som blir avviklet i Aurland, Hafslo og Sogndal denne uken, har Bakken nå overtatt ledelsen med 1734 poeng etter seriene 347, 348 og 348 i henholdsvis Aurland, Hafslo og Sogndal.

Bakken kan nå bevilge seg noen fridager fra skytinga, før han skal skyte hovedskytingen i Førde torsdag neste uke. Og da er selvfølgelig målet å kvalifisere seg til kongelaget dagen etter. Bakken bekrefter at han føler seg i god form og ser fram til skytingen i Førde neste uke.

Men det er flere hedmarksskyttere som viser god konkurranseform i Frende Cup på Vestlandet.

Sindre Nordvik fra Løiten startet Frende Cup i Hafslo med 348 poeng (dømt bak Bakken på prioritering), og Sverre Frøshaug startet Frende Cup i Aurland med 344.

Lise Faldbakken fra Stange og Romedal har gjort seg ferdig med sin cupskyting med 345, 333, og 342 i henholdsvis Aurland, Hafslo og Sogndal. Men det er bare Lise Faldbakken og Ole Magnus Bakken som er ferdig med konkurransene i andre runde i Frende Cup før LS. De andre har et par dager til på seg.

Ungdommene og veteranene er også med

Jens Olsrud Østli fra Tangen skyter i rekruttklassen og han startet forberedelsene på en god måte. På sine tre stevner i henholdsvis Hafslo, Sogndal og Aurland skjøt han 249, 250 og 348.

Blant veteranene har Per Olav Faldbakken fra Stange og Romedal og Arne Helseth fra Tangen skutt 250 og 249 Sogndal.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00