Thoresen var nest sist på pucken da Tony Mårtensson økte til 2-0 tidlig i 1. periode. Han sto litt over 13 minutter på isen og hadde ett skudd på mål.

Dermed fikk nordmannen og SKA en pangstart på første runde i sluttspillet, som spilles best av sju kamper.

– Dette var deilig, sa Thoresen til Nettavisen.

– Vi fikk et mål i det andre byttet, så vi fikk den best tenkelige starten. Så scorer vi i overtallsspill like etter det, så vi fikk en liten luke og senket skuldrene tidlig i kampen, fortsatte en svært så fornøyd Thoresen.

Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslav tapte 1-3 borte mot Dinamo Moskva. Nordmannen spilte som vanlig mye, men hadde bare ett skudd mot gjestenes mål.

Lars Haugen måtte se to pucker bak seg i Dinamo Minsks bortekamp mot finske Jokerit, før hans lagkamerater klarte å svare og snu kampen etter forlengning. Matt Ellison ble matchvinner for Dinamo 12.17 minutter ut i "sudden death".

Haugen reddet 47 av 49 skudd mot seg. Spesielt i forlegningen var den norske landslagsmålvakten viktig da Dinamo sto imot hjemmelagets fem mot tre i overtall i nesten to minutter.

Lagene møtes igjen lørdag for annen gang i den første runden i KHL-sluttspillet. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.