HAMAR: Anita Moen Bonden har sjøl gått flere mesterskap, og var i verdenseliten i flere sesonger.
- Dette er gull verdt for juniorjenter som har ambisjoner. Hedmark har jo flere lovende jenter. Det er utrolig moro med en verdensmester fra Hedmark, og dette bør gi motivasjon og inspirasjon, sier Trysil-jenta.
Hilde Gjermundshaug Pedersen, med VM-gull på stafett fra 2005, henger seg på:

- De viser at det går an

- Therese og Marit er kjempeviktige forbilder. De viser at det går an. Det handler om å jobbe langsiktig, og ikke gi opp. Det er snakk om å ha mye vondt med seg sjøl, og legge ned jobben som trengs. De må ofre mye, men som sagt ser de at det er mulig, sier Hilde, og fortsetter:
- Vi har alle muligheter i Hedmark, og talentene vil alltid være der. Jeg har et klart inntrykk av at det jobbes bra i de store klubbene som Vang, Hamar og Mjøsski. Det er viktig med gode miljøer, og det er veldig positivt at langrenn er i skuddet igjen. Idretten er helt klart på veg opp. Og jeg må ta med at foreldre er viktige i en idrett som langrenn, sier Hilde Gjermundshaug Pedersen, som var imponert over det Therese viste lørdag.

- Løype for Therese

- Hun er helt tydelig i veldig god form. Jeg tippet henne på pallen, men ikke som vinner. Samtidig var dette en løype for Therese, med mye opp og ned. Hun har god kapasitet, og nå går hun bra teknisk på ski.
Anita Bonden Moen koste seg langs løypene i Kollen lørdag.
- Jeg gikk løypa før rennet, og tenkte at dette var løype for Kristin (Størmer Steira) og Therese. Det er en fordel å være lett i disse løypene, så jeg ble ikke så veldig overrasket over at Therese klarte det. Men for all del: Jeg ble dyktig imponert, spesielt over måten hun gjorde det på, sier Anita.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.