Flisa–Ottestad 1–8

Selv om det var jevnt i de første 45 minuttene, var det aldri noen tvil. Trener Simen Arnesen syntes allikevel mange spillere var for slappe i de første 45 minuttene, noe de fikk høre i pausen.

– Spillerne fikk ti minutter på seg. Enten våkne opp, eller tidlig dusj. De skjønte heldigvis alvoret. I tillegg er cupen viktig for både spillere og klubben. Det kommer noen ekstra kroner i kassa om vi skulle kvalifisere oss til første runde, sier Simen Arnesen.

Etter spill og sjanser var det ingen som fortjente en tidlig dusj, for det var et fyrverkeri av en fotballkamp i andre omgang.

Fem mål på ti minutter

Fem mål banket Ottestad inn på ti minutter og det var mål av høy klasse. Herman Halvorsen Roseth har kanskje scoret årets mål allerede. Han banket lærkula rett i krysset fra rundt 20 meter. Bedre kan det ikke gjøres. Ottestad fikk fritt spillerrom i andre omgang og de gule og svarte gjorde som de ville.

– Vi ble bare bedre og bedre i denne kampen og jeg er godt fornøyd med det offensive. Mange fikk vist meg at de har en god skuddfot, sier trener Arnesen.

Spissduoen Andre Brendryen og Christian Løvås kan bli en hit i årets 3. divisjon. De to sto for fem mål og flere målgivende pasninger. I tillegg var begge to meget løpsvillige.

Viktige spillere

Tre av de kanskje aller viktigste spillerne for Ottestad startet ikke kampen på grunn av småskader. Dmytro Yampolskyy, Erik Hulleberg og Jardar Kokvoll er alle tre spillere som kan være forskjellen mellom tap og seier.

Mål for Ottestad: Christian Løvås 3, Andre Brendryen 2, Herman Halvorsen Roseth 1, Amund Rossvoll 1 og Marcus de Flon 1.

Engerdal–Løten 1–3

Løten måtte ta turen til Alvdal for å møte Engerdal i første kvalifiseringsrunde, og der var det full vinter.

Trener Jonny Hanssen sa det slik etter seieren.

– Det var nesten umulig og spille fotball i starten på grunn av forholdene, men det bedret seg. Jeg synes vi spiller en god kamp. Viktig at vi gikk videre til andre kvalikrunde, sier trener Hansen.

Mål for Løten: Meta Maroli, Christoffer Bugge Holtung og Øyvind Mellum.

Moelven–Storhamar 0–1

En jevn kamp som lå og vippet. Det er første gang Storhamar går videre til andre kvalikrunde.

Mål for Storhamar: Petter Tajet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.