HAMAR: 20. august får du altså se Petter Northug og Øystein «Pølsa» Pettersen, Marit Bjørgen, Therese Johaug, Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira i Hamar.
Kirkebakken Grand Prix-teamet har nemlig sørget for at samt- lige norske gullvinnere fra de kanadiske OL-sporene finner fram rulleskiene på tampen av sommeren.
Brødreduell
Med Petter Northug som det store trekkplasteret, håper Avle Christen Bjørn i Hamar Skiklubb at årets utgave blir en attraktiv begivenhet:
- Å få med seg Northug er selvfølgelig stort. Alt han foretar seg blir det jo store oppslag av. Bjørn Dæhli var stor i langrennssporten, men Northug er en stjerne på alle områder, sier Bjørn til HA-sporten.
I tillegg til langrennskongen kommer også lillebrødrene Tomas og Even. Førstnevnte har allerede markert seg i langrennssporten med blant annet junior-VM-gull og NM-gull i spann med storebror i lagsprint.
Bjørgen tilbake
Avle røper at målet til Hamar Skiklubb i årets Kirkebakken GP var nettopp å få med seg alle de norske gullvinnerne:
- Og ser det ut til at alt er i boks. På damesiden er det moro at Marit Bjørgen kommer tilbake. Hun synes dette er et veldig morsomt arrangement, og nå i år blir det jo ekstra spesielt med tanke på at hun får med seg de andre fra stafettlaget. At Johaug er med er også veldig bra, forteller han.
- Vi har alltid et mål om å få med alle gullvinnerne i mesterskapsårene.
- Vi kommer også til å invitere et par andre gode navn, i tillegg til at lokale talenter får prøve seg mot stjernene, som vanlig, forteller Bjørn.
Snart jubileum
Årets sprint i Hamar sentrum blir den niende i rekken. Arrangementet har etterhvert blitt svært populært. Ifølge Bjørn har også værgudene vært på arrangørenes side hver gang.
- Det gjør jo ikke noe om vi kan fortsette den tradisjonen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.