Fjorårets HamKam-spillere Bajram Ajeti og Adnan Haidar har begge skrevet under hver sin ettårskontrakt med 2. divisjonssklubben Moss.

Bajram Ajeti scoret i debuten sin borte mot Brumunddal 16. mai i fjor, og fortsatte å score jevnt og trutt utover sesongen. Totalt ble det 15 scoringer på Ajeti i HamKam-trøya.

Adnan Haidar scoret ett mål i løpet av 19 kamper for Briskeby-klubben.

Klubben skriver følgende på sin hjemmeside om spillerne: 

"Vi er henrykte over at Adnan er på plass, og dette er uten tvil en kanonsignering og ikke minst forsterkning for oss. I tillegg er han en gjennomproff gutt med store ambisjoner som ser på Moss FK som en glimrende sportslig anledning til å virkelig få fart på sakene igjen. Dette er en midtbanespiller helt etter mitt hjerte. Topp fysikk, stor løpskraft og en spiller som er veldig fremoverrettet og bestemt. I tillegg er han en veldig god tilrettelegger," sier hovedtrener Ørjan Christiansen.

Om Ajeti sier treneren følgende: 

"Han har enorme fysiske forutsetninger, stor fart og voldsom forflytningshurtighet. Han er på et teknisk høyt nivå, og er en meget god avslutter".

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.