Hamar-jenta Agnes Meyer (17) storspilte i semifinalen i junior-NM i håndball. Nå vil hun bli mester med Bækkelaget.
OSLO
Etter å ha spilt håndball for Storhamar fra hun gikk i femteklasse, flyttet Agnes Meyer til Oslo da hun begynte på videregående. Nå er håndballkeeperen inne i sin andre sesong for Bækkelaget, og er klar for finalen i junior-NM mot Stabæk i Spektrum 30. desember.
Fikk mye ros
I semifinalen slo Bækkelaget ut erkerivalen Nordstrand 33-27. Agnes spilte en stor kamp og ble berømmet for sitt gode keeperspill i Nordstrands Blad.
- Det var helt fantastisk å slå ut Nordstrand. Følelsen var helt ubeskrivelig. Jeg har aldri vært så glad, sa en entusiastisk Agnes Meyer til Nordstrand Blad etter at Bækkelaget hadde sikret seg finaleplassen.
- Gleder meg enormt
- Nå gleder jeg meg enormt til finalen. Vi går for gull, selv om vi møter Stabæk med VM-spilleren Stine Bredal Oftedal. Men uansett blir dette en kjempefest, forteller Agnes, som er en av de aller yngste på Bækkelagets juniorlag. Og så holder hun da også junioralderen i tre sesonger til.
17-åringen har fått et løft som håndballkeeper etter at hun kom til Bækkelaget, men hun berømmer trenerne sine fra tiden i Storhamar.
- Jeg har mye å takke Jan Frode Johansen og Svein Grøneng for, sier Agnes.
Står også i 1. divisjon
Hun har registrert at Storhamar jakter på målvakt, men har ikke hørt noe derfra.
Så har hun da heller ingen umiddelbare planer om å returnere til Hamar.
- Egentlig hadde det vært gøy å spille for Storhamar igjen en gang. Men i Bækkelaget har jeg også fått spille på klubbens A-lag, og jeg føler jeg har utviklet meg mye som keeper. Nå vil jeg heller rykke opp i eliteserien med Bækkelaget, sier Agnes, som også spiller sammen med to tidligere Storhamar-jenter på Bækkelagets A-lag: Karina Skjæret og Marte S. Johansen.
Spilte mot Duda
På 1. divisjonslaget har hun også møtt en annen eks Storhamar-spiller: Izabela Duda i Oppsal.
- Duda banket inn noen mål, men jeg reddet noen også, smiler Agnes.
Hun stortrives som håndballspiller: - Nå er håndball livet mitt, og jeg gleder meg enormt til finalen, sier Agnes Meyer fra Hamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.