Løten-jenta var igjen blant de ti beste i junior-VM på hjemmebane på Budor. Etter sølv på sprinten og 10. plassen på langdistansen, gikk det hakket bedre igjen i dag da Evine endte på 9. plass.

Isabel Salen,Ellen Sarenmark og Hanna Eriksson sørget for trippel svensk denne gangen, mens Anine Ahlsand ble beste norske jente på 4. plass.

Gull til Moholdt

Lars Moholdt fulgte opp torsdagens gull på langdistansen med en ny VM-medalje i skiorientering lørdag. På mellomdistansen tok han bronse.

Finske Staffan Tunis ble verdensmester lørdag, mens bulgarske Stanimir Belomazhev stakk av med sølvmedaljen. Bronsevinner Moholdt hadde henholdsvis seks og 19 sekunder opp til løperne foran seg på resultatlista.

– Dette er min andre VM-medalje noensinne, så jeg er kjempefornøyd, sa nordmannen etter målgang på fellesstarten.

– Jeg har gjort et nytt godt løp, med bare en ørliten feil underveis. Da mistet jeg gullet, men som sagt er jeg godt fornøyd med en ny medalje, tilføyde han.

Hans Jørgen Kvåle var lenge med i teten, men ble til slutt nummer åtte.

Stafett søndag

Søndag kommer det en ny medaljemulighet for de to norske gutta. Da skal det gås stafett på Budor.

Audhild Bakken Rognstad ble beste norske i kvinneklassen lørdag. Hun gikk inn til 5. plass. Bare åtte små sekunder skilte opp til verdensmester Milka Reponen. Den finske jenta vant spurtoppgjøret om gullet foran Marjut Turunen og Mervi Pesu. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.