Marinaccio kommer fra Bemidji State University i NCAA-ligaen. Den regnes som den beste amerikanske juniorserien. Forrige sesong fikk han bokført 11 scoringer og 18 målgivende pasninger på 41 kamper, og ble med det poengkonge. Han kan spille både senter og ving. 24-åringen veier 86 kilo og er 1,78 lang.

Trener og sportssjef Fredrik Söderström kommenterer signeringen på følgende måte til sil.no:

– Vi konstaterte tidlig at en bred tropp kreves for å være fremgangsrike over tid. I Marinaccio fikk vi muligheten til å hente inn en spiller med hockeykarrieren foran seg. Phil er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensial. Vi skal gi ham muligheten til å utvikles videre i et bra hockeymiljø i en heftig hockeyby.

Phillip Marinaccio er fra Ontario i Canada og ble rekruttert inn i universitetsligaen via spill i USHL, blant annet for Lincoln Stars.

– Marinaccio er mobil, intensiv og kraftfull i spillet, og er en spiller som har den typisk transatlantisk rett på mål-stilen, noe som vi ser på som en interessant kontrast til den europeiske hockeyen, sier  Fredrik Söderström.

Han kommer til Hamar torsdag. Det er usikkert når han er spilleklar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.