Både Brumunddal og Rosenborg 2 kjemper i toppen av 3. divisjon avdeling 5 før mandagens oppgjør på Sveum, men det er jevnt, og oppgjøret er svært viktig for begge lag. 

Det var Brumunddal som kom best i gang i oppgjøret mot trønderne. Allerede etter fem minutter satte Fredrik Haave Andersen inn 1-0 til hjemmelaget. 

Første halvdel av kampen var svært sjanserik og spillet bølget fram og tilbake. Begge lag hadde store sjanser utover i omgangen. Fredrik Haave Andersen hadde to gode muligheter og det samme hadde Mikkel Gran Frankmo for hjemmelaget. I mål for Brumunddal leverte Joachim Svendsberget en feberredning på et av Rosenborgs flere forsøk.  

Men etter 35 minutter var det Rosenborg sin tur til å få uttelling. Filip Brattbakk satte inn 1-1, som også ble resultatet til pause. 

Dramatiske overtidsminutter

Over i andre omgang var det et heltent Dala-lag som kom på banen.

De produserte sjanse etter sjanse, men uten å få uttelling. Samtidig fortsatte Joachim Svendsberget det gode keeperspillet.

Flere Brumunddal-spillere hadde gode sjanser til å sende hjemmelaget i føringen. Fire minutter før full tid satte Hauk Andreas Fossen et skudd i stolpen og ballen trillet langs streken, men den ville ikke inn.

Da kampuret passerte 90 minutter, så det ut til å ebbe ut i 1-1. Men så tok kampen fyr.

Etter 93 minutter satte Franklin Nyenetue inn 2-1 til Rosenborg 2, og det så ut til at Rosenborg kunne dra hjem med tre poeng.

Minuttet senere var imidlertid Mikkel Gran Frankmo frampå og sikret 2-2 og uavgjort for Brumunddal etter noen forrykende overtidsminutter.

Brumunddal leverte en meget god andre omgang og hadde fortjent å få alle tre poengene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00