Kolstad - Ottestad 3-1

Det virker stadig mer usannsynlig at Ottestads sesong skal ende med noe annet enn nedrykk.

Forrige helg tapte de for Levanger 2, og lørdag ble nok et av lagene like over nedrykksstreken, Kolstad, for sterke.

- Vi ser ut som et bunnlag i dag, sier Erik Hulleberg og utdyper:

- Vi har et par sinnssyke muligheter vi ikke scorer på, samtidig som to av målene vi slipper inn, er altfor enkle. Det koster så lite for motstanderne våre å score, mens det koster mye for oss. Det høres ut som en unnskyldning, men det er vel sånn et bunnlag er.

Tror ikke på mirakel

Før de andre lagene har spilt sine kamper, har Ottestad elleve poeng og tre lag mellom seg og trygg grunn. Hulleberg innser at den luka blir vanskelig å tette i løpet av de seks gjenværende serierundene.

- Nå tror jeg det er kjørt, om jeg skal være ærlig. Vi prøver ikke å tenke så mye på tabellsituasjonen, og det gir oss ingen annen inngang til kamper enn tidligere, men når vi leser tabellen, ser vi at det skal holde hardt, erkjenner Hulleberg.

Før sesongen så han for seg at Ottestad skulle stå med langt mer enn 13 poeng midt i september.

- Jeg så ikke for meg at det skulle bli så tungt poengmessig. Jeg trodde det skulle komme en del kamper der vi ikke hadde en sjanse, men at vi skulle ta flere poeng hjemme. Det har vi ikke gjort, men vi har tatt poeng borte mot Byåsen og Verdal, der vi ikke skulle ta poeng, sier han. 

Snuoperasjon i første omgang

Det var Ottestad som kom best i gang i Trondheim. Marcus Lasalle de Flon ga gjestene føringen på vakkert vis, da han etter bare fem minutter lobbet 1-0 over en malplassert målvakt.

20 Kolstad-dominerte minutter senere var lagene like langt. Midtstopper Dmytro Yampolskyy styrte et innlegg fra dypet inn i eget nett.

Kolstad fullførte snuoperasjonen før omgangen var omme. 2-1-målet kom fra Cahit Karaman, som skled ballen over målstreken etter Morten Valøs forarbeid.

Brente enorm sjanse

Midtveis i andre omgang både kunne og burde André Brendryen ført Ottestad à jour. Innbytter Lars Morseth Palfi fant spissen med et lavt og lurt innlegg fra venstre, men Brendryens avslutning fra kort hold gikk høyt over.

To minutter senere kom i stedet scoringen i motsatt ende. Erlend Tolnes Sørhøy ble spilt fri ute til venstre, og keeper Welløv Strandlie klarte ikke å stoppe den lave avslutningen hans i korthjørnet.

Ottestad tapte 1-3. Neste helg møter de Byåsen hjemme.

Ottestads lag (4-3-3): Vebjørn Welløv Strandlie - Henning Saug Lie, Dmytro Yampolskyy, Mats Brenden, Amund Rossvoll (Rick Peo Andersen fra 69.) - Marcus Lasalle de Flon (Jardar Kokkvoll fra 88.), Erik Hulleberg, Marin Snildal Nygård - William Oliver Karlsen (Lars Morseth Palfi fra 64.), Kenneth Brendryen, André Brendryen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.