Levanger 2 - Ottestad 1-0

Ottestad har spilt jevnt med mange, men igjen og igjen fått dårlig betalt i form av poeng så langt i 3. divisjon.

Den historien gjentok seg i Levanger.

- Jeg føler at det er en jevn kamp. De er hakket bedre enn oss, eller de har hakket mer flaks enn oss i noen avgjørende situasjoner. Det er jævlig surt å tape, sier Ottestad-spiss Christian Løvås etter 0-1-nederlaget.

Etter seks serierunder står gultrøyene dermed fortsatt uten seier. Tre uavgjortresultat og tre tap er den foreløpige fasiten for Ottestad, som definitivt må intensivere poengplukkinga for å overleve på nivå fire.

Men det at kun Brumunddal (før lørdagens kamp mot Tynset) ligger bak dem på tabellen, ofrer ikke Ottestad-garderoben en tanke.

- Vi tenker ikke på tabellsituasjonen, for vi har vist at vi holder nivået. Det er mange kamper som skal spilles, så tabellen har vi ikke fokus på nå. Det gjelder både trenerne og oss spillere. Men når det er sagt, er det uvant å gå fra å vinne omtrent alt, som vi gjorde i fjor, til ikke å ha vunnet etter seks runder, sier Løvås.

Målløs omgang

De første 45 minuttene ble en omgang av det kjedelige slaget. Levanger 2 dominerte banespillet og jobbet ballen inn i boksen, mens Ottestad skapte sitt på hurtige kontringer, særlig langs høyresiden.

Felles for lagene var at ingen maktet å finne veien til nettmaskene.

Ottestads største sjanse kom fra Erik Hulleberg, som ble nektet scoring av en reflekssterk keeper etter Lars Morseth Palfis fine forarbeid og lave innlegg. Aller nærmest kom likevel Levanger 2s Andreas Hegdahl Gundersen, som traff tverrliggeren noen minutter før sidebyttet.

- I første omgang holder vi oss til planen, ligger lavt og slipper til lite, men da får heller ikke vi til så mye offensivt, oppsummerer Løvås, som fikk lite å arbeide med på topp.

Gundersen avgjorde

Et drøyt kvarter etter hvilen, noen få minutter etter at spillende trener Simen Arnesen hadde byttet inn seg selv, kom scoringen som skulle bli avgjørende. Hegdahl Gundersen ble flikket inn bak Ottestad-forsvaret og satte 1-0 kontant ned i det lengste hjørnet.

Innbytter Arnesen spilte en sentral rolle i Ottestads forsøk på å komme tilbake, med harde taklinger og et knippe lekre pasninger. Tellende resultat ble det imidlertid aldri.

- Vi må fram etter deres scoring, og Simen prikker pasninger inn i bakrom. Likevel går vi litt tomme, og avstanden mellom meg og neste ledd blir for stor, sier Løvås, som ble mer involvert etter innbyttet av treneren.

Neste helg får Ottestad en ny mulighet hjemme mot tabellnabo Kolstad.

Ottestads lag (4-3-3): Huseyin Mert Gursoy - Henning Saug Lie, Mats Brenden, Dmytro Yampolskyy, Rick Peo Andersen (Sivert Sæbø Dybvad fra 82.) - Jardar Kokkvoll (Simen Arnesen fra 58.), Erik Hulleberg, Marcus Lasalle de Flon (Andreas Busterud fra 69.) - Lars Morseth Palfi (Herman Halvorsen Roseth fra 51.), Christian Løvås, Amund Rossvoll.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.