– Nå leker hockeylivet, så ærlig får jeg være. Vi har det gøy sammen. Vi spiller god hockey og lar pucken gjøre jobben. Vi har vel egentlig småfarligheter i nesten hvert eneste bytt, sa Mathis Olimb til norsk presse.

Han fikk spilt svært få kamper foran VM på grunn av en lei lyske. Men han har slitt seg gjennom den tøffe VM-oppkjøringen på «camp Roy» som er landslagssjefens spesielle VM-oppladning.

– Det ser ut som den forsiktige matchingen av deg har gitt resultater?

– Jeg har jo trent knallhardt foran VM. Det har vært to ganger om dagen i åtte uker, og det kjennes godt at kroppen fungerer, sa 30-åringen.

– Det blir vel litt sånn som å slippe unghestene ut på beite?

– Ja ikke sant, svarte Olimb.

I rekke med lillebror Ken André og Mats Rosseli Olsen skapte han masse uro inne i Kasakhstans sone. Norge var helt dominerende og vant skuddstatistikken så klart som 43-19.

– Rekka vår har virkelig vært god. Mats og Mathis leverer varene, og vi må bare fortsette i samme steamen. Vi finner hverandre, prater og har god kjemi, sa Ken André Olimb til NTB.

– Jeg synes vi slipper inn litt for enkle mål. Det er tøft mentalt, men igjen synes jeg vi viste god moral og klarte å dra det i land, sa Mathis. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.